Operaatio Hemavan

Tänne blogiin kokoamme Tampereen seurakuntien lasketteluriparin vuosimallia 2018 kuulumisia, kommelluksia ja parhaita paloja. Näin myös kotiväki pääsee seuraamaan yhteistä matkaamme. Blogiteksti julkaistaan aina päivittäin illalla ja sen kirjoittamisesta vastaavat pääsääntöisesti riparilaiset.
3.3.2018 0.39

Kotiinpalaajat

Leirin ohjaajatiimi

Koska torstai-illan huikean iltashown ja sitä seuranneen hartauden jälkeen pääsimme hieman normaalia myöhemmin nukkumaan, heräsimme viimeisenä leiriaamuna vastaavasti hieman normaalia aiemmin. Aamupalasämpylöiden ja puuron jälkeen alkoi hervoton pakkaaminen ja pian olimmekin jo matkalla kohti Uumajaa, tai oikeammin Holmsundia. Alkumatkasta meillä olikin mukavasti aikaa ihastella maisemia.

Hemavan18 14

Lounastauon pidimme jo menomatkalla tutuksi tulleessa ravintolassa Lyckselessä. Ruokavalikoima oli jälleen kattava ja sivupöydällä oli vielä pizzaakin tarjolla. Uumajaan saavuttuamme pääsimme shoppailemaan ja kahvittelemaan paikalliseen ostoskeskukseen. Ja kävipä meistä osa IKEAssakin ostoksilla. Ostosten jälkeen bussiin jäi kuitenkin vielä meillekin tilaa. Shoppailureissun jälkeen oli vuorossa n. 20 minuutin matka satamaan. Laivan lähdettyä pidimme riparin loppukokeen, kävimme syömässä maittavan saaristolaisbuffetin ja askartelimme kaikille sydänkortit, joihin kirjoitimme positiivisia palautteita toinen toisillemme. Vaasaan saavuimme n. kello 23:30 Suomen aikaa ja Laihialla jätimme hyvästit ja kiitokset matkanjohtajallemme Juhalle sekä Leevi-isoselle. Nyt edessämme aukeaa pimeä kolmostie ja vielä noin kahden ja puolen tunnin matka kohti Tampesteria. Pian saamme kiitollisin mielin siirtyä omiin sänkyihimme nukkumaan ja odottelemaan ensi viikolla häämöttävää konfirmaatiota.

Taivaan Isän siunausta kaikille tulevaan viikkoon ja rippijuhliin!

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi