Operaatio Hemavan

Tänne blogiin kokoamme Tampereen seurakuntien lasketteluriparin vuosimallia 2018 kuulumisia, kommelluksia ja parhaita paloja. Näin myös kotiväki pääsee seuraamaan yhteistä matkaamme. Blogiteksti julkaistaan aina päivittäin illalla ja sen kirjoittamisesta vastaavat pääsääntöisesti riparilaiset.
27.2.2018 20.42

Uusia kokemuksia ja korttipelejä

Aada, Eeli, Petra, Roni & Ada-isonen

Aamulla heräsimme iloisin mielin Adan soittamaan lauluun Wake me up. Tämän jälkeen menimme syömään herkullista aamiaista - lämpimiä sämpylöitä. Aamujumalanpalveluksessa käsittelimme pääsiäisen tapahtumia. Oppitunnilla katsoimme elokuvaa Jeesuksen elämästä. Rinteessä oli uusia onnistumisia, mutta naarmuilta ei säästytty. Myös uusia laskettelutapoja kokeiltiin. Osa kävi myös ensimmäistä kertaa mustissa rinteissä.

Hemavan18 7

Rinteiden jälkeen rentouduttiin korttipelien ja herkkujen kera ja jotkut kävivät saunassa. Päivällisellä söimme maukkaita pihvejä ja perunoita. Sen jälkeen oli toiminnallinen urheiluoppitunti. Raamisryhmät valmistelivat näytelmiä eri Raamatun tapahtumista iltaohjelmaan. Nyt olemme kirjoittamassa blogia ja odottelemme innoissamme iltaohjelmaa ja näytelmien näkemistä.

Hemavan18 8

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja