Ulkomaille suuntautuvat rippikoulut

Kansainvälisten rippikoulujen hinnat sisältävät matkat, ruokailut ja majoituksen. Oma matkavakuutus on kansainvälisillä leireillä pakollinen. Jo ilmoittautumisvaiheessa kannattaa ottaa huomioon, että leirijakson toteutuksessa ei voida tehdä yksilöllisiä erityisjärjestelyjä liittyen vaativiin erityisruokavalioihin, majoitusjärjestelyihin ja oppimistilanteisiin.

Kielitaito

Ruotsissa Saksassa ja Virossa pidettävissä rippikouluissa pääsee puhumaan vieraita kieliä, mutta myös suomella pärjää. Englannissa Yorkshiren rippikoulussa kohtalainen englanninkielentaito on välttämätön.

Laskettelurippikoulu Ruotsin Hemavanissa

Hiihtolomalla järjestetään laskettelurippikoulu Ruotsin Hemavanissa. Ruotsissa odottavat hienot maisemat ja mahtavat rinteet, jotka takaavat tämän rippikoulun olevan ikimuistoinen kokemus. Hemavanissa on rinteitä kaiken tasoisille laskettelijoille sekä upeat funparkit lautailijoille. 

Rippikoulu Saksassa

Kesän Saksan rippikoulussa kuljetaan uskonpuhdistaja Martti Lutherin elämän ja työn kannalta merkittävissä paikoissa. Vierailukohteina ovat mm. Wittenberg, Leipzig ja Berliini. 

Rippikoulu Virossa

Viron rippikoulu järjestetään upeassa Laulasmaan kylpylähotellissa, joka sijaitsee noin 40 km:n päässä Tallinnasta. Tässä rippikoulussa teemme yhteistyötä Viron Keilan seurakunnan kanssa, joka on Tampereen Eteläisen seurakunnan ystävyysseurakunta.

Rippikoulu Englannissa

Englannin Yorkshiren rippikoulussa ollaan leirillä ystävyyshiippakuntamme Manchesterin nuorten kanssa. Tässä ryhmässä kohtalainen englanninkielentaito on välttämätön.