ylabanneri_rippikoulut2018
Siinä tapauksessa, että olet hakenut rippikouluun etkä ole saanut vielä rippikoulukirjettä kehoitamme olemaan yhteydessä rippikoulutoimistoon puh. 03-2190319.
Rippikoulut 2018
isosaari ripari

Rippikouluesite vuoden 2018 rippikouluista postitetaan koteihin kaikille vuonna 2003 syntyneille tamperelaisille kirkon jäsenille viikolla 35.


Rippikouluihin ilmoittautuminen
DSC08708
Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tieto rippikouluista ja -leireistä lähetetään kotiin viimeistään joulukuun alussa. Jos unohdit ilmoittautua ja haluat vielä mukaan, niin ole yhteydessä rippikoulutoimistoon.

Kysyttävää
IMG 4955

Rippikoulutoimisto p. 03 219 0319
rippikoulupalaute@tampereenseurakunnat.fiVain kerran elämässä

Rippikoulussa matkataan ihmiselämän tärkeimpien asioiden äärelle. Rippikoulussa puhutaan mm. Jumalasta, elämästä, ihmissuhteista, rakkaudesta, arvoista, Jeesuksesta sekä Pyhä Hengestä ja Raamatusta.

Riparilla ei kaadeta tietoa päähän tai päntätä asioita ulkoa (ainakaan paljoa), vaan opitaan yhdessä: pienryhmissä, oppitunneilla, nuotioilloissa, pelikentällä...

Rippikoulun jälkeen vietetään yleensä konfirmaatiota.

Tavallisimmin rippikoulu käydään sinä vuonna, kun täytetään 15 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2018 rippikoululaiset ovat pääosin vuonna 2003 syntyneitä.@tampereenrippikoulut Instagramissa 


Repoveden kansallispuistossa heinäkuun alussa järjestetyn seikkailuriparin ohjelmaan kuului muun muassa kalliokiipeilyä.